Nov
19
10:00 AM10:00

Voorstelling Michelin gids BeLux 2019

Door zijn sluiting zal Hertog Jan in deze editie niet meer opgenomen worden.  Toch wil ik deze dag voor geen geld ter wereld missen. De emotie die we voelden toen wij de 3de ster achter onze naam mochten schrijven is onbeschrijfelijk en komt elk jaar een beetje terug. Dit is met stip de mooiste dag uit mijn professionele leven die ik voor altijd zal blijven koesteren. 

IMG_1964.jpg
View Event →
Oct
21
9:00 AM09:00

Great Bruges Marathon 2018

Onder het motto "een gezonde geest in een gezond lichaam" proberen wij onze medewerkers elk jaar opnieuw warm te maken om in team de halve of volledige marathon te lopen. Ikzelf ga voor de halve. Dit jaar krijgt ons team professionele begeleiding van personal coach Geert Lammertyn van Q-Life in Zedelgem. Voor alle praktische zaken kunnen we op de steun rekenen van onze trouwe partner BStone

bruggeurban-436.jpg
View Event →
Sep
21
to Sep 22

Four hands dinner: Zaiyu Hasegawa & Gert De Mangeleer

Geïnspireerd door zijn culinaire ontdekkingsreizen doorheen Azië, zal Gert samen met Zaiyu* een 4-hands dinner koken in L.E.S.S. Het event wordt ondersteund door Ruige (chef van LESS) en zijn voltallige team. Op beide avonden zal DJ Buscemi zorgen voor een  aangepaste soundtrack.

*Zaiyu is de chef-eigenaar van restaurant DEN** in Tokyo (Japan).  DEN werd verkozen tot "Best restaurant of Japan 2018", staat n°2 in Asia's 50 Best en n°17 in de World's 50 Best.

DEN_small.jpg
View Event →
Toques & Clochers
Mar
23
to Mar 25

Toques & Clochers

Op deze veiling waar jaarlijks de beste vaten van de beste percelen chardonnay van Sieur d'Arques verkocht worden, zullen Gert en ikzelf peter zijn van de editie 2018.  Samen verzorgen we het galadiner waarbij ikzelf de wijnen kies. Het is de eerste keer dat het peterschap zal gedragen worden door een Belgisch duo en daar zijn we toch stiekem een beetje fier op. 

View Event →
Lancering La Liste
Dec
4
6:30 PM18:30

Lancering La Liste

Op 4 december 2017 verschijnt voor de 3de keer La Liste. Ik zal aanwezig zijn op het gala. Op dit moment staat Hertog Jan op een gedeelde 24ste plek met 98,5/100.  Ik ben benieuwd welke plaats we deze keer zullen bekleden...

View Event →