Jong geleerd...

Zelf had ik destijds de kans om als student mijn job te leren bij de beste van België.  Zo liep ik  ondermeer stages in De Karmeliet***, Hof van Cleve***, Au Vigneron* en Patrick Devos...

Telkens werd ik goed begeleid en kwam ik met diverse werkmethodes in aanraking wat mij een goed beeld gaf over hoe een restaurant op verschillende manieren kan gerund worden. 

Nu we zelf bovenaan de ladder staan proberen wij op onze beurt kennis en inzichten door te geven aan onze jonge werknemers en stagiairs.  Elke zomer opnieuw mogen wij gedreven studenten van alle Belgische hotelscholen ontvangen.  We begeleiden hen bij hun eerste stappen in de gastronomie en komen ze vaak later tegen als medewerker en/of collega, wat ik altijd heel prettig vind.  

HERTOG_JAN_SEPTEMBER_2015_KVRANCKEN_1126.jpg

Door de vele reizen die Gert maakt komen er wekelijks stage-aanvragen van over de hele wereld bij ons in binnen.  Sinds enkele jaren maakt Master Talent het mogelijk om die buitenlandse koks op een wettelijke manier in Hertog Jan te laten meewerken.  Ook interesse?  Kom dan zeker luisteren naar het panelgesprek op de Horeca Expo Gent waar ik mijn ervaringen deel.  

Waar & wanneer? maandag 20 november om 14u op het Innovation Platvorm Hal 3 stand 3211 

www.mastertalentculinary.com

Joachim Boudens2 Comments